QC laborantti
Neste Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Nesteen Innovaatiot-toimintoon kuuluva Laadunvalvonta tuottaa laadukkaita ja joustavia analyysipalveluita ensisijaisesti Porvoon jalostamon tarpeisiin 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Laboratoriomme on näytemäärältään yksi Suomen suurimmista; vuosittain käsittelemme n. 90 000 näytettä, joista tehdään n. 260 000 analyysiä. Analysoitavat näytteet ovat suurelta osin prosessi-, myynti- ja tuontinäytteitä.

Etsimme Nesteen Laadunvalvontalaboratorioon Porvooseen

Laboranttia

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Laadunvalvonta on osa Innovaatiot-toiminnon Tutkimus ja Kehitys -osastoa ja se tarjoaa jalostamolle analyyseja vuorokauden ympäri. Toimit Porvoon jalostamolla sijaitsevassa laboratoriossa laboranttina ja tehtäviisi kuuluu pääasiassa erilaisten prosessinäytteiden ja tuotenäytteiden analysointia. Työssäsi vastaat tulosten luotettavuudesta sekä niiden siirtämisestä laboratorion tietojärjestelmään. Huolehdit myös omalta osaltasi laboratorion laitteiden toimintakunnosta. Teet päivittäin yhteistyötä monien Nesteen eri sidosryhmien, kuten esimerkiksi Porvoon jalostamon kanssa. Työ on päivätyötä.

Menestyksen avaimet tehtävään

  • Laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus tai vastaava
  • Kokemus laboratoriotyöskentelystä
  • Hyvät yhteistyötaidot
  • Sujuva suomen sekä vähintään välttävä englannin kielen taito

Arvostamme myös

  • Halua ja innokkuutta kehittää ja viedä työtapoja eteenpäin
  • Kokemusta laboratoriolaitteiden ylläpidosta
  • Kokemusta laadunhallintajärjestelmistä ISO9001 ja/tai ISO17025

Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.

Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Laboratoriopäällikkö Hanna Kulmala-Haniojaan 050-4581472.

Hakuaika päättyy 21.10.2021. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi.

Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot