QC-laborantti
The Valspar (Finland) Corporation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haemme Vantaalla sijaitsevalle arvostetulle kansainväliselle asiakasyrityksellemme The Valspar (Finland) Corporation Oy:lle QC-laboranttia vakituiseen työsuhteeseen tuotannon laadunvalvontatehtäviin katkeavaan 2-vuorotyöhön.

Työ on maalinäytteiden ottoa ja tarkistusta laboratoriomittakaavassa, näytteiden koestusta eri laitteilla, sävytystä ja muuta yleistä testausta, sekä tulosten kirjausta. Työ on tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativaa työtä, joka vaatii aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Edellytämme sopivaa koulutusta ja katsomme kokemuksen sävytyksestä ja maalialasta eduksi. Tehtävä vaatii tekijältä ymmärrystä ja kokemusta laaduntarkkailusta, tuotetestauksesta laboratoriossa ja ymmärrystä kaavoista, sekä laboratorion mittalaitteiden yleistä hyvää tuntemusta. Odotamme hakijalta korkeaa työmotivaatiota ja oppiskykyä, sekä asennetta työtä kohtaan. Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti ja se vaatii hyvää oma-aloitteellisuutta. Työ sopii erinomaisesti pidempää uraa alalla itselleen etsivälle henkilölle. Työhön perehdytetään suomeksi ja odotamme hakijalta perustasoista englanninkielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti mielenkiintoisesta työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi, sillä työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi tai puhelimitse puh. 043 824 4449 soittoaikana 13.3 klo. 14.00 - 16.00 tai 22.3 klo. 14.00 - 16.00.

Edellytykset työnsaannille: Laborantti

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1244605
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0438244449
  • Sijainti: Vantaa