(Poistunut julkaisusta)

QC-laborantti
Vantaco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haemme Vantaalla sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Vantaco Oy:lle laboranttia tuotannon laadunvalvontatehtäviin katkeavaan 2-vuorotyöhön. Työ on maalinäytteiden ottoa ja tarkistusta laboratoriomittakaavassa, näytteiden koestusta eri laitteilla, sävytystä ja muuta yleistä testausta, sekä tulosten kirjausta. Työ on tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä vaativaa työtä, joka vaatii aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Edellytämme sopivaa koulutusta ja katsomme kokemuksen sävytyksestä ja maalialasta eduksi. Odotamme hakijalta korkeaa työmotivaatiota ja oppiskykyä, sekä asennetta työtä kohtaan. Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti ja se vaatii hyvää oma-aloitteellisuutta. Työ sopii erinomaisesti pidempää uraa alalla itselleen etsivälle henkilölle. Työhön perehdytetään suomeksi ja odotamme hakijalta perustasoista englanninkielen taitoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Tehtävä sopii erinomaisesti mielenkiintoisesta työstä nauttivalle henkilölle, joka viihtyy teollisuusympäristössä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi, sillä työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin vuoden loppuun asti. Työssä on mahdollisuus pitkään jatkoon ja vakinaistumiseen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit työstä, niin haethan paikkaa heti, koska se täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Edellytykset työnsaannille: Laborantin tai vastaava tutkinto/kokemus
Eduksi luettavat asiat: Kokemus maaliteollisuudesta