(Poistunut julkaisusta)

QC-laborantti, kemiallinen laadunvalvonta
Orion Oyj / Orion Corporation

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Yksikön kuvaus:

Orionin kemiallisessa laadunvalvonnassa tehdään pakkausmateriaalien, raaka-aineiden ja valmisteiden loppukontrolli- ja säilyvyysseuranta-analyysejä. Tuki- ja kehitysryhmä on osa kemiallista laadunvalvontaa, ja meidän tehtävänämme on laadunvalvontalaboratorioiden (Espoo & Turku) toimintaa tukevien ja kehittävien tehtävien hoitaminen. Me hoidamme esimerkiksi laite- ja ohjelmistovalidoinnit, osastojen laitteiden ja käyttötarvikkeiden hankinnat sekä välinehuollot.

Tehtävän kuvaus:

Etsimme laite- ja järjestelmäryhmään tarkkaa ja oma-aloitteista laboranttia. Tehtäviisi kuuluu kromatografialaitteiden ylläpitoon liittyvät tehtävät yhteistyössä tiimisi sekä muiden Orionin yksiköiden ja ulkoisten toimittajien kanssa. Työssäsi siis varmistat, että kromatografialaitteemme toimivat moitteettomasti. Suoritat laitteistoille huollon jälkeisiä testauksia sovitun aikataulun mukaisesti ja varmistat näin toimivat kromatografialaitteet laboratorion käyttöön. Työtehtäviesi dokumentointi hyvien tuotantotapojen eli GMP:n mukaisesti on tärkeä osa työtäsi.

Tehtävä sijaitsee Espoossa ja on noin vuoden pituinen määräaikainen työ. Tehtävässä tehdään porrastettua työaikaa, joka tarkoittaa normaalia päivätyötä, jossa joka kuudes viikko on iltavuoroviikko.

Edellytykset:

Uskomme, että laboratorioanalyytikon (AMK) tai vastaavan opinnot antavat parhaan pohjan menestymiselle tässä tehtävässä. Voit olla myös teknisesti suuntautunut laborantin koulutuksen omaava henkilö.
Toivomme, että sinulla olisi vähintään muutaman vuoden kokemus laboratoriotyöstä, ja mieluiten kokemusta laitteiden ja järjestelmien, erityisesti kromatografian parissa työskentelystä. Katsomme kokemuksen hyvistä tuotantotavoista (GMP) eduksesi. Laitteiden ja järjestelmien ylläpidossa ja validoinnissa tarvitset tarkkuutta ja huolellisuutta, ja ongelmatilanteiden ratkominen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Hyvä englannin kieli tulee myös tarpeeseen.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen kuin edellinen. Arkesi tulee sisältämään vauhtia ja muuttuvia järjestelyjä sekä säntillisyyttä vaativaa dokumentointia. Tehtävä on varmasti haastava ja mielenkiintoinen oikealle ihmiselle. Tarjoamme sinulle työn, jossa saat tehdä runsaasti yhteistyötä muiden kanssa. Tiimisi jäsenet ovat ystävällisiä ja erittäin vastuuntuntoisia. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä Orionin tuotteiden laadun hyväksi.

Lisätietoja tehtävästä:

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Tiiminvetäjämme Sari Salo-Leinonen kertoo sinulle mielellään lisää, p. 050 966 7589 15.5. klo 9-10 ja 22.5. klo 14.30-15.30.