QA Specialist
Visma Software Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Etsimme tuotekehitystiimiimme toiminnanohjausjärjestelmän toiminnallisuutta ymmärtävää laadunvarmistajaa Vaasaan. Pääset kanssamme työskentelemään Visma Novan parissa, joka on yksi Suomen suosituimmista toiminnanohjausjärjestelmistä. Yhdessä Visma Nova asiantuntijoiden kanssa varmistat omalta osaltasi, että projektien tulokset vastaavat odotusarvoja niin teknisen, toiminnallisen kuin dokumentaation laadun osalta. Vastuullesi kuuluu lisäksi järjestelmätestauksen suunnittelu ja organisointi sekä testausprosessien kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä toiminnanohjausjärjestelmästä ja liiketoimintaprosesseista. Sinulla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta vastaavien toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä tai testaamisesta. Kykenet lisäksi systemaattiseen ja itsenäiseen työskentelyyn.

Odotamme sinulta määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyviä organisointi- ja kommunikointitaitoja. Olet kiinnostunut yksityiskohdista, mutta näet myös niiden yläpuolelle hahmottaen kokonaisuuksia moniulotteisesti.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia, kokeneita sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi Great Place to Work -palkittua kasvuyritystä, jossa kannustetaan kokeilemaan, oppimaan ja haastamaan olemassa olevia käytäntöjä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 30.10.2021.

Lisätietoa tehtävästä antaa Visma Nova Team Manager Tanja Takala, tanja.takala@visma.com, puh. 050 340 23 80, hakuaikana jokaisena tiistaina klo 13:00-15:00 välisenä aikana.


Ota yhteyttä:

Sähköposti: hrsupport@visma.com
Sijainti: Moreenikuja 1 A 2
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506224
  • Tehtäväalue: IT, Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa