(Poistunut julkaisusta)

QA Specialist
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Haemme testauksen ammattilaista kehittämään digitaalisen kaupan ratkaisujamme. Verkkokaupat ja tuotetiedon hallinta näyttelevät suurta osaa tulevassa roolissasi. Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa työtehtävissä osana ammattitaitoista ja ketterää tiimiä.

Tehtävä

Vastaamme verkkokauppaprojekteista, jotka ovat laajassa ja aktiivisessa käytössä. Haluamme pysyä kehityksen huipulla uusimpien ja parhaiden tekniikoiden avulla. Asiakkaamme ovat globaaleja toimijoita, joiden kanssa työskentelemme yhä kansainvälistyvämmässä työympäristössä.

Tässä tehtävässä olet yksi tuoteliiketoimintamme onnistumisen avainhenkilöistä. Päätehtäväsi on varmistaa tuotekehityksen laatu ja käyttöönottojen sujuvuus osana isompaa tiimiä. Kanssasi kehityksen eturintamassa toimii asialleen omistautunut tiimi, jonka kanssa työskenteleminen on palkitsevaa ja mutkatonta. Myös työskenteleminen suoraan asiakkaan kanssa kuuluu toimenkuvaan.

Työarkeesi kuuluu itsenäistä testitapausten suunnittelua, vaatimusten validointia ja testausten tekemistä sekä manuaalisesti että automatisointia käyttäen. Olet innostunut automatisoinnin kehittämisestä ja osaat ottaa sen huomioon testausta suunnitellessasi. Integraatioita toisiin järjestelmiin on myös runsaasti, joten kokonaisuuttakin pitää ymmärtää ja kehittää.

Kotitoimistosi sijaitsee joko Tampereella tai Vantaalla, mutta toisinaan työhön kuuluu myös visiittejä muillekin toimistoillemme.

Sinä

Olet jo kokemusta kerryttänyt testauksen osaaja, joka haluaisi kehittää asioista ja kehittyä siinä sivussa itsekin.

Odotamme, että testausprosessi ja -työkalut ovat sinulla jo hallussa. Ehdotonta plussaa ovat myös käytännön kokemus testauksen automatisoinnista ja työkaluista sekä käytettävyysosaaminen. Testauksen lisäksi sinulla on myös innostusta perehtyä ja kehittää tuotetiedon hallintaa.

Etsimme porukkaamme sitä oikeaa ihmistä kehittämään testaustoimintaamme aina vain paremmaksi ja paremmaksi osana tiimiämme.

Me

Meitä on Solteqissa yhteensä 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Avokonttorissamme vaihdetaan ajatuksia ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Yrityksemme QA Community tukee myös työskentelyäsi. Yhteiset tapahtumat ja koulutukset auttavat taitojesi kehittämisessä. Meillä kannustetaan myös ISTQB sertifiointeihin.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Näin haet

Hae paikkaa 31.10.2018 mennessä. Toivomme, että liittäisit hakemuksen kylkeen joko CV:si tai linkin ajantasaiseen LinkedIn-profiiliisi.

Jos sinulla tulee mieleen mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä Janne Väänäseen (+ 358 45 6319 999 janne.vaananen@solteq.com.