(Poistunut julkaisusta)

QA Specialist / Senior QA Specialist
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

 

Yksikön kuvaus:

Quality System on laatutoimintojen yksikkö, jonka vastuulla on laatujärjestelmän ylläpito ja kehittäminen sekä regulatiivisen ympäristön seuraaminen. Quality System-yksikön tehtävänä on myös laitteiden ja tietokoneistettujen järjestelmien laadunvarmistus. Tiedon eheys ja hallinta on kriittinen osa lääketeollisuuden laatujärjestelmää ja sen merkitys kasvaa jatkuvasti. 

Tehtävän kuvaus:

Tehtäviisi kuuluu tietokoneistettujen järjestelmien viranomaismääräysten tulkinta, toteutuksen seuranta ja raportointi koko Orion Oyj:ssä sekä GxP- tietokoneistettujen järjestelmien validointipolitiikan ja ylläpidon menettelyjen luonti ja seuranta. Osallistut viranomaistarkastuksiin sekä suoritat tietokoneistettujen järjestelmien sisäisiä ja ulkoisia auditointeja. Työhösi kuuluu myös CS- menetelmien koulutus. Teet aktiivista yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa.

Edellytykset:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä olla tekninen tai matemaattis-luonnontieteellinen koulutus tai vastaava. Olet jo työurallasi hankkinut vahvaa osaamista automaatio- ja tietokoneistetuista järjestelmistä. Toivomme myös kokemusta GxP-vaatimuksista ja niiden käytäntöön soveltamisesta. Kansainvälisessä työympäristössämme tarvitset myös hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista. Olet myös valmis matkustamaan koti- ja ulkomailla.

Henkilönä toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja aikaansaava sekä luotettava. Pystyt tilanteen vaatiessa tekemään päätöksiä ja pysymään päätöksissäsi haastavistakin tilanteista edeten. Osaat kommunikoida hyvin, vakuuttaa ja vaikuttaa. Olet tottunut työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa ja tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen. Työskenteletkin mielelläsi monenlaisten asioiden ja ihmisten parissa sekä nautit haasteista. Sinulle laatu ja luotettavuus ovat tärkeitä arvoja.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä alati muuttuvassa GxP-maailmassa ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Pääset osaksi globaalin lääkeyrityksen mielenkiintoista maailmaa ja tulet olemaan tärkeä osaaja tiimissämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Laine, puh. 050 9663827  keskiviikkona 6.3 klo 9-11, torstaina 7.3 klo 13-15 tai tiistaina 12.3 klo 12-14.

Jos kiinnostuit, lähetäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.3. Odotamme kuulevamme sinusta!