(Poistunut julkaisusta)

QA-insinööri, kesätyö, Elematic Oyj, Tampere
Elematic Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020
Oletko IT-alan loppuvaiheen opiskelija, jolla on kiinnostusta laadunvarmistukseen ja käyttäjäkokemuksen parissa työskentelyyn? Oletko työotteeltasi periksiantamaton tiimipelaaja, joka haluaa työskennellä oikeiden tuotteiden parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme QA-insinööri!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Elematic Oyj:lle, QA-insinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun alusta elokuun loppuun 2020 saakka Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan asiakkaalle.

QA-insinöörinä pääset tekemään laadun varmistamista käyttäjän näkökulmasta, jossa yhtenä osana toimii systeemitestaus. Tehtävässä on myös mahdollista päästä laajentamaan testiautomaatiota. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että olet tietotekniikan opintojen loppuvaiheessa ja sinulta löytyy ennen kaikkea kiinnostusta laadunvarmistukseen ja käyttäjäkokemukseen parissa työskentelyyn. Työ sopii henkilölle, joka on yhteistyökykyinen, ahkera ja tunnollinen.

Elematic on maailman johtava betonielementtitehtaiden ja –tuotantolinjojen toimittaja. Elematicin pääkonttori ja yksi tuotantolaitoksista sijaitsee Akaan Toijalassa. Tämän lisäksi tuotantolaitoksia on Riihimäellä ja Intian Alwarissa sekä muita toimipisteitä USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Venäjällä, Intiassa ja Arabiemiirikunnissa. Elematicin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 95 %. Yritys on perustettu vuonna 1959 ja he työllistävät noin 250 henkilöä. Lisää yrityksestä: www.elematic.com.

Pääasialliset tehtävät
  • Laadun varmistaminen käyttäjän näkökulmasta
  • Systeemitestaus
Odotamme sinulta
  • Tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutusta (esim. ohjelmistotekniikan koulutus AMK/DI)
  • Tietoteknistä osaamista
  • Kiinnostusta laadunvarmistamiseen ja käyttäjäkokemuksen kanssa työskentelyyn
  • Periksiantamatonta luonnetta ja tiimityötaitoja
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään markkinajohtavassa globaalissa yrityksessä kansainvälisten asiakkaiden kanssa
  • Monipuoliset työkalut
  • Pääset tekemään oikeita tuotteita

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.03.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus toukokuun 2020 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.