(Poistunut julkaisusta)

QA farmaseutti
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Yksikön kuvaus

Laatuorganisaation pääasiallisena tehtävänä on toiminnan GMP-mukaisuuden varmistaminen, tuotteiden ja materiaalien laadun varmistaminen ja laadunvalvonta koko elinkaaren ajan. Huolehdimme myös laatujärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä regulatiivisen ympäristön seuraamisesta.

Tehtävän kuvaus

QA farmaseuttina työskentelet asiakaspalautteita käsittelevässä tiimissä. Tehtäviisi kuuluu palautteiden kirjaaminen SAP-järjestelmään, mahdollisten palautusnäytteiden visuaalinen tutkiminen, laatupoikkeamien tunnistaminen sekä kriittisyyden arviointi riskiarviomenettelyllä ja tarvittavien korjaavien toimenpiteiden varmistaminen.  Tehtäviisi kuuluu myös asiakasvastineiden laatiminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä laajassa yhteistyöverkossa sekä Orionin sisällä että ulkoisten toimijoiden kanssa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi lääketeollisuuden laatuasioiden osaajaksi. Yhdessä onnistumme!

Edellytykset

Valittavalta henkilöltä edellytetään farmaseutin tutkintoa sekä kokemusta apteekkityöstä.  Kokemus lääketeollisuudesta, mieluiten laadunvarmistus- tai laadunvalvontatehtävistä on eduksi. Toimitusketjun eri osien tuntemus katsotaan myös eduksi. Tehtävässä tarvitaan GMP:n perusteiden tuntemista. Hyvä englannin kielen hallinta on tärkeää globaalissa toimintaympäristössämme.

Sinulle on luontaista tulla hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet järjestelmällinen sekä aikaansaava. Menestyäksesi tehtävässä myös uteliaisuus ja oppimishalukkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Kannat oman vastuusi osana kokonaisuutta. Osaat johtaa työtäsi ja sinulla on erinomaiset työyhteisötaidot. Laatu, luotettavuus ja turvallisuus ovat sinulle tärkeitä arvoja.

Lisätietoja tehtävästä saat Leena Fromilta numerosta 050 966 2588 seuraavina aikoina: maanantaina 4.3. klo 14-15, perjantaina 8.3. klo 9-10 tai maanantaina 11.3. klo 15-16.

Jos kiinnostuit, kerrothan sen meille pikaisesti. Toivomme hakemustasi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.3.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.