(Poistunut julkaisusta)

QA Assistant
LM-Instruments Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Tämä työpaikka on avoinna DigiTalentPro Turku -koulutusohjelman kautta. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen työnhakija. Ohjelman alkaessa opintosi on oltava valmiit. Ohjelman aikana olet koulutussuhteessa ja koulutuksen aikana voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman järjestävät työhallinto ja Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten kanssa.

Vuonna 1973 perustettu LM-Dental kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy korkealuokkaisia hammashoidon käsi-instrumentteja, niiden seurantajärjestelmää sekä mm. ultraääni- ja jauhepuhdistuslaitteita ja oikomiskojeita. Innovatiivisen tuotekehityksemme ja huippuluokan tuotantoteknologian ansiosta olemme Euroopan nopeimmin kasvava käsi-instrumenttien valmistaja ja Pohjoismaiden markkinajohtaja. Yli 80 % tuotteistamme menee maailmanlaajuiseen vientiin. LM-Dental on osa Suomalaista Planmeca-konsernia. Nyt etsimme Paraisille Sinua,

QA Assistant

Odotamme, että olet luonteeltasi tarkka, systemaattinen, hahmotat ja ymmärrät kokonaisuuksia sekä pystyt käymään keskusteluja eri liiketoimintojen välillä. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis tekijä ja toivommekin, että kerrot mitä et osaa ja kysyt rohkeasti, jotta voisit sen oppia. Tärkeintä on, että Sinulla motivaatiota, ja ennen kaikkea tahtoa, oppia uutta.

Kerrothan hakemuksessasi, jos olet aiemmin työskennellyt esim. lääkinnällisten laitteiden tai rekisteröintien parissa. Kuulemme myös mielellämme mahdollisesta kokemuksestasi laatutehtävien parissa.

Koulutusohjelma kestää viisi kuukautta ja sen tavoitteena on työllistyminen QA Assistant -tehtävään LM-Instruments Oy:lle.

Räätälöimme sinulle koulutuspäiviä, joiden tukemana pääset sisään terveysteknologia-alaan ja sen erityispiirteisiin. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 29.5.2019. Haastattelut alkavat jo hakuajan aikana. Hae rohkeasti!

Jos Sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai koulutuksesta, niin laitathan sähköpostia: reetta.vuorinen@saranen.fi.

 

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

Täytä Työhallinnon koulutushakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku. 

Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 684070.

 

Täytä sähköinen osaamisprofiili Saraselle tästä: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=284. Sinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen tietojen perusteella, joten täytäthän sen huolellisesti. Mikäli olet jo hakenut Sarasen kautta DigiTalentPro Turku -hakuun, otamme hakemuksesi huomioon tässä haussa, mikäli se vastaa taustaasi ja kiinnostuksen kohteitasi.

Lisätietoa koulutusohjelmasta: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalentpro/.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -mallilla toteutettavassa ohjelmassa pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä, minkä lisäksi osaamisesi kehittyy laadukkaan asiantuntijakoulutuksen ansiosta. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen työnhakija. Ohjelman alkaessa opintosi on oltava valmiit. Ohjelman hakijavalinnoista vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.