Python / Robotiikka (RPA) -ohjelmistokehittäjä MOST Digitalille, Etelä-Suomi
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Oletko kehittymishaluinen Python-ohjelmointikielen osaaja? Onko robotiikka ja digitalisointi kiinnostuksen aiheesi? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja itsenäiseen työhön kykenevä? Etsimme ohjelmistokehittäjää ripeästi kasvavaan ICT-alan yritykseen. Jos kiinnostuit, lue lisää ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Python-ohjelmistokehittäjää MOST Digitalille Etelä-Suomeen tai Rovaniemelle.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme MOST Digital Oy:ssa.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet asiantuntijana osana MOST Digitalin asiantuntevaa tiimiä. Voit työskennellä esimerkiksi asiakastoteutusten parissa, jolloin työskentelet robotiikan ja koneoppimisen parissa Python-ohjelmointikielellä tai sisäisen sovellus- ja arkkitehtuurikehityksen parissa.

Työskentelet lähellä asiakasrajapintaa, toimenkuvaasi kuuluu joko uusien asiakastoteutusten tekeminen tai olemassa olevien toteutusten ylläpito ja jatkuvan palvelun varmistaminen.

Tehtävä sopii sinulle, joka nautit itsenäisestä työskentelystä. MOST Digital on yritys, jossa työntekijöille annetaan vastuuta ja mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa niin ammattilaisena kuin työntekijänä. MOST Digitalin kulttuuriin kuuluu huumori, aktiivisuus ja innostus! Toimisto sijaitsee Helsingissä ja sinulla on mahdollisuus myös etätyöhön. Tämä tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ohjelmistorobotiikan asiantuntijaksi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus/kokemus ja Python-ohjelmointikielen osaamista. Henkilöllä on vahvasti itsenäinen ote työhön ja kiinnostus robotiikkaa ja automatisointia kohtaan. Ideaalihenkilöllä voi myös olla jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esimerkiksi kesätyön kautta ja halua kehittää taitojaan. Edellytyksenä on myös sujuva suomen- ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (yliopisto/AMK) tai näyttöjä vastaavan työn tekemisestä
* Python-osaaminen itsenäisellä tasolla
* Itsenäinen ja aktiivinen ote työskentelyyn ja halu kehittyä
* Sujuva suomen- ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta jostain seuraavista:
* Microsoft Azure -ympäristöstä
* Olio-ohjelmoinnista millä tahansa ohjelmointikielellä
* Versionhallintaympäristön käytöstä esim. Github
* Datan visualisoinnista esim. PowerBI

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, jonka jälkeen rekrytoituminen asiakasyritykseen on mahdollista

Paikka: Etelä-Suomi tai Rovaniemi

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.04.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Most Digital Oy on kasvava yritys, joka auttaa asiakkaitaan ICT-ratkaisujen kehittämisessä, prosessien ja toimintamallien uudistamisessa sekä toiminnan digitalisoinnissa ja robotisoinnissa. Yritys kasvaa ripeästi ja toimii isojen asiakkaiden kanssa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1259168
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki