(Poistunut julkaisusta)

Python-osaaja ohjelmistorobotiikkaan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Mikäli hallitset Pythonin ja sinulla on intohimo kehittää laadukkaita ja innovatiivisia robotiikkaratkaisuja modernin työelämän tarpeisiin, jatka lukemista: etsimme Python osaajia asiakkaallemme Oulussa.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Python-kehittäjää Ouluun!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet vaihtelevien ohjelmistorobotiikan ja automatisointitehtävien parissa osana kehitystiimiä. Työskentely tapahtuu ketterästi Agilea seuraten ja työssäsi hyödynnettäviä työkaluja ovat muun muassa Python ja Robot Framework. Tulet myös tekemään sisäistä tuotekehitystä oman platformin parissa.

Tässä tehtävässä työtehtävät vaihtelevat pienistä päivän mittaisista projekteista pidempiin projekteihin mm. raportoinnin automatisointitehtävissä. Jos siis rakastat vaihtelua ja haluat kehittyä ohjelmistorobotiikan huippuammattilaiseksi, tulet todennäköisesti viihtymään roolissa.

Tarjoamme aidosti modernin työympäristön, jossa kaikki kehitys tapahtuu pilvessä ketteriä kehitysmenetelmiä noudattaen. Tämän lisäksi kaikki työntekijämme kuuluvat laajan työterveyshuollon piiriin ja muutoinkin työsuhde-edut ovat huippuluokkaa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on vahva osaaminen Pythonista ja halu kehittää osaamistaan pidemmälle. Jos sinulla on jo hieman ammatillista ohjelmointikokemusta, hienoa! Emme kuitenkaan mittaa työvuosia, vaan meille tärkeintä on, että osaat kirjoittaa siistiä ja toimivaa koodia itsenäisesti. Työyhteisön viihtyvyys on meille tärkeää, joten sovit todennäköisesti joukkoon, mikäli sinulla on hyvät ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot sekä halu kehittää omaa osaamista entistä pidemmälle.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Vahvaa osaamista Pythonista
* Hyvät yhteistyötaidot ja halu kehittyä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa osaamista Robot Frameworkistä tai laajemmin eri teknologioista RPA-alueella.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Oulu (lisäksi joustava etätyöskentelumahdollisuus)

Palkka: Kilpailukykyinen kk-palkka + hyvät työsuhde-edut

Julkaisupäivämäärä:13.3.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme on ohjelmistorobotiikkaan (RPA) sekä ohjelmistokonsultaatiopalveluihin keskittynyt yritys, jonka osaamiseen kuuluvat erityisesti modernit webteknologiat, data-analytiikka sekä DevOps menetelmät. Yritys on tehnyt voimakasta ja tuloksellista kasvua ja hakeekin nyt lisää osaajia todella kovaan joukkoonsa.