(Poistunut julkaisusta)

Pysäköintivastaava Turvapalvelut yksikköön
HUS-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Haemme nyt vastuunkantajaksi HUS-Kiinteistöt Oy:n Turvapalveluihin Meilahteen

Pysäköintivastaavaa

Työssä vastaat HUS-Kiinteistöt Oy:n hallinnoimien alueiden pysäköinnistä pääkaupunkiseudulla. Työtehtäviä ovat mm. pysäköintiongelmien ratkominen, asiakaspalvelu liittyen pysäköintiin, teknisen tuen antaminen eri pysäköintijärjestelmistä, käyttäjien tiedottaminen ja ohjeistaminen sekä pysäköintiin liittyvien lomakkeiden suunnittelua. Pääset myös osallistumaan erilaisiin kehityshankkeisiin ja prosessien suunnitteluun sekä raportoit pysäköinnistä sekä siihen liittyvästä myynnistä eri sidosryhmille.

Tehtävässä auttaa menestymään hyvät IT-taidot, yhteistyökyky erilaisten ihmisen kanssa, itsenäinen ote työhön sekä priorisointikyky. Toivomme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä ja kokemusta erilaisten teknisten järjestelmien parissa työskentelystä sekä järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista tehtävässä, erityisesti MS Excelin osalta. Työtä tehdään pääsääntöisesti Meilahdessa toimistoaikoihin, toivomme kuitenkin valmiutta liikkua pääkaupunkiseudulla eri kohteissa.

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja mukavan työympäristön. Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ja meillä on hyvät henkilöstön kehittymismahdollisuudet ja henkilöstöedut. Olemme haluttu ja luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstövaihtuvuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuksestasi ja työkokemuksestasi, sekä palkkatoivomuksesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla yksikön päällikkö Lasse Himmanen lasse.himmanen@hus.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 07.10.2019 mennessä osoitteeseen https://www.hus-kiinteistot.fi/meille-toihin/