Pysäköinninvalvojia pk-seudulle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen persoona, joka nauttii liikkuvasta työstä? Miltä kuulostaisi työt Pohjoismaiden johtavassa pysäköintialan yrityksessä? Jatka lukemista, meillä olisi töitä tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme Aimo Park Finland Oy:lle PYSÄKÖINNINVALVOJIA vakituiseen työsuhteeseen. Tulevassa työssäsi liikut pääkaupunkiseudulla vastaten nimettyjen kiinteistöjen pysäköinninvalvonnasta. Pääset työskentelemään itsenäisesti ja suunnittelemaan päivän ajoreittisi omalla valvonta-alueellasi. Liikut kohteesta toiseen asiakkaamme sähköautolla, joten sinulta tulee löytyä B-ajokortti taskustasi. Työn luonne edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Aiempaa kokemusta et tarvitse, vaan tässä työssä asenne ratkaisee: toivomme sinun olevan positiivinen ja vastuuntuntoinen tekijä, joka kykenee itsenäiseen työhön ja tekemään nopeita ratkaisuja. Toivomme sinun omaavan myös jämäkän rohkean asiakaspalveluasenteen, minkä avulla kykenet kohtaamaan niin positiiviset kuin kriittisetkin asiakaspalvelutilanteet. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja tarjolla on kokoaikainen ja vakituinen työ. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, ja liikkuvan sekä itsenäisen työn lisäksi sinua odottaa kilpailukykyiset työsuhde-edut ja modernit työvälineet, kannustavia sekä tukevia työkavereita ja esimiehiä unohtamatta!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527939
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa