(Poistunut julkaisusta)

Pysäköinninvalvoja
ParkkiPate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

ParkkiPate Oy palkkaa 10 kokoaikaista pysäköinninvalvojaa pääkaupunkiseudulle!!

ParkkiPate on yksityisen pysäköinninvalvonnan markkinajohtaja. Olemme ratkaisseet pysäköintiongelmia jo vuodesta 2010 lähtien ja työllistämme tällä hetkellä 100 alan ammattilaista ympäri Suomea. ParkkiPate on vahvassa kasvussa ja tästä johtuen haemme lisää työvoimaa kentälle.

Parkkipate on työpaikkana innovatiivinen, positiivinen ja vastuullinen. Luomme asiakkaillemme uuden aikakauden ratkaisuja pysäköintiin ja kehitämme jatkuvasti tuotettamme. Työyhteisössämme vallitsee rempseän iloinen työkulttuuri ja selviydymme haastavista tilanteista positiivisella asenteella. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ja laadunvalvontaa, koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta palvelua. Uskomme myös, että hyvinvoiva työyhteisö palvelee asiakkaitaan paremmin.

Työntekijältä edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä ja ennen kaikkea asennetta. Pysäköinninvalvojana hymysi ei hyydy vaikeissakaan tilanteissa. Työ on itsenäistä ja aika ajoittain hektistä, tämä ei kuitenkaan hetkauta sinua vaan toimit kenties vielä paremmin pienen paineen alla. Tilanteen ratkaisee eduksesi myös asenne. Työntekijänä olet kiinnostunut ja innostunut omasta työstäsi, hoidat työsi ahkerasti ja huolellisesti. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kaikkien vuorojen (aamu-, Ilta- ja viikonloppuvuorot) tekemiseen ja sinulta löytyy B-ajokortti.

Tarjoamme tarvittavan koulutuksen, työvälineet sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Lue lisää tehtävästä osoitteessa parkkipate.fi/uusityo

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV osoitteeseen rekry@parkkipate.fi