(Poistunut julkaisusta)

Pysäköinninvalvoja
ParkkiPate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Meillä ParkkiPate Oy:ssä on vahva kasvun meininki. Tuotamme joustavaa ja tehokasta pysäköinninvalvontaa, joka edistää pysäköinnin sujuvuutta ja lisää turvallisuutta. Palveluksessamme on tällä hetkellä jo noin 100 pysäköintialan ammattilaista.

NYT PALKKAAMME JA KOULUTAMME TYÖNTEKIJÖITÄ PK-SEUDULLE
 
Tartu tilaisuuteen! Toimessasi huolehdit itsenäisesti asiakaskohteidemme pysäköinninvalvonnasta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä tulet tapaamaan päivittäin hyvin erilaisia ihmisiä. Tunnistat itsessäsi aktiivisen, reippaan otteen sekä oma-aloitteiseen työskentelyyn tarvittavan asenteen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kaikkien vuorojen (aamu-, Ilta- ja viikonloppuvuorot) tekemiseen, puhut sujuvaa suomea ja lompakostasi löytyy voimassaoleva B-ajokortti.

TARJOAMME KOULUTUKSEN JA HYVÄN, KILPAILUKYKYISEN PALKKAUKSEN

Kun etsimämme henkilö on löytynyt, työt alkavat hyvällä perehdytyksellä mahdollisimman pian, mieluiten heti! Et tarvitse aiempaa kokemusta alalta ja saat täyden palkan jo perehdytysajalta. Saat työssäsi tarvittavan vaatetuksen sekä laadukkaat työvälineet työssä menestymisesi tueksi.

LIITY RENTOON PORUKKAAMME!

Jos yllä oleva sytytti sinussa kipinää tehtävää kohtaan, niin toimi heti! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen rekry@parkkipate.fi.