Pysäköinnintarkastaja
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Espoon kaupungin kaupunkitekniikan keskuksen viranomaistehtävät-yksikkö huolehtii kunnallisesta pysäköinninvalvonnasta, ajoneuvojen siirroista sekä kaupunkitekniikan keskuksen lakiasioista. Pysäköinnintarkastajan virkoja on 14. Pysäköinnintarkastajat huolehtivat kaupungin pysäköintipolitiikan toteutumisesta tienkäyttäjiä neuvomalla ja virheellisestä pysäköinnistä antamalla huomautuksia tai pysäköintivirhemaksukehotuksia. Tehtävää suoritetaan arkisin kahdessa vuorossa sekä viikonloppuisin. Käytössä on liukuva työaika.

Työpaikan nimi:
Pysäköinninvalvonta, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo

Työaika:
38,15 h viikossa

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset:
Henkilöauton kuljettamiseen oikeuttava ajokortti, tehtävien hoitamiseksi tarpeellinen liikennettä ja joutokäyntiä koskevien sääntöjen tuntemus. Pätevyysvaatimuksista on säädetty pysäköinninvalvontaa koskevassa laissa.


Tehtävässä edellytetään asiakaspalveluosaamista ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn.

Arvostamme Espoon katuverkoston tuntemista, asiakaspalveluosaamista ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn.


Espoon kaupungin teknisen- ja ympäristötoimen toimialalla luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen. Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425092
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo