Pyöräkuormaajankuljettaja, Hämeenlinna
Aalto Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme pyöräkuormaajankuljettajaa betonielementtitehtaaseen Hämeenlinnaan. Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti elementtien lastaaminen ja siirtäminen pyöräkuormaajalla sekä tarvittaessa avustaminen elementtien valmistuksessa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen pyöräkuormaajankuljettajan tehtävistä sekä betonielementtien valmistuksesta. Tärkeintä on kuitenkin oma asenne ja halu oppia uutta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin kesän yli, mahdollisesti pitempään. Tarvittaessa järjestämme myös majoituksen.

Arvostamme:

- Aikaisempaa kokemusta pyöräkuormaajan tehtävistä ja betonielementtien valmistuksesta

- Huolellista ja vastuullista työskentelytapaa

- Tarvittaessa soveltuvuutta vuorotyöhön

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme:

- Asiallisen rahallisen korvauksen

- Työn, jossa ammattilaiselta ei koskaan lopu hommat kesken

- Kattavan perehdytyksen

- Asuntomahdollisuuden

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa: 

Sara Kervinen - +358 50 593 3501 - sara.kervinen@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Aalto Henkilöstöpalvelut koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Personalhusetin kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.  

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot