(Poistunut julkaisusta)

Pyöräkuormaajan kuljettaja, Pirkkala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme teollisuusalan asiakasyrityksellemme pyöräkuormaajan kuljettajaa Pirkkalaan.
 
Työtehtäviin kuuluu pyöräkuormaajan- ja trukinkuljetustyöt. Tehtävät ovat pääasiassa logistiikkaa ja jonkin verran voi olla myös tuotantoon liittyviä töitä (metallituotteiden ripustus, pakkaus ja viimeistely).
 
Toivomme, että hakijoilla olisi kokemusta tai koulutusta logistiikasta. Tuotannon puolen kokemus ei ole pakollista, koska työhön sisältyy kattava perehdytys.
 
Arvostamme aktiivista työotetta ja halua tehdä töitä suurilla koneilla. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta sen voi suorittaa myös työn aloituksen jälkeen.
 
Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työpaikalle on hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet.

Kyseessä on pitkäaikainen työ ja tavoitteena on, että vuokratyösuhteen jälkeen tekijä rekrytoituu asiakasyritykseemme. 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.