(Poistunut julkaisusta)

Pyöräkonekuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Haemme asiakkaallemme Joutsenoon tekijää pyöräkonetyöhön.

Tarjolla on kokoaikainen työsuhde, aluksi 4-6 kuukaudeksi. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus myös töiden jatkumiseen.
Työtä tehdään kahdessa vuorossa, pääsääntöisesti viikko kerrallaan yhtä vuoroa. Työaikamuotona on TAM25, eli viikonloput ovat vapaana.

Etsimme henkilöä, kellä olisi jo kokemusta pyöräkoneen kuljettamisesta.
Tehtäviin perehdytetään ja opetetaan, joten tärkeimmät ominaisuudet löytyvät kuitenkin motivaation ja asenteen puolelta.

Työturvallisuuskortti on pakollinen. 

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.