(Poistunut julkaisusta)

Pyöräkoneenkuljettaja, Siparila
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Siparila Oy:lle ammattitaitoista PYÖRÄKONEENKULJETTAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Vaajakoskelle.

"Siparila Oy on palveleva puutoimittaja ja pintakäsittelyn mestari. Tarjoamme asiakkaillemme tuotteita, ratkaisuja ja palveluja ulkoverhoiluun, sisustukseen, saunatiloihin sekä pihalle.
Innostumme puun mahdollisuuksista ja kehitämme jatkuvasti uusia tapoja hyödyntää puuta rakentamisessa ja sisustamisessa."

Työnkuvaan kuuluu pyöräkoneella työskentelyn lisäksi monipuolisesti tuotantolinja- ja varastonhallintatöitä. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

Odotamme Sinulta:
-Kokemusta ison pyöräkoneen ajamisesta
-Järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta
-Joustavuutta monipuolista työnkuvaa ajatellen

Eduksesi katsotaan:
-Kokemus varastonhallintajärjestelmistä

Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta motivoituneelle tekijälle on tarjolla vakituinen työ määräaikaisuuden jälkeen Siparilassa.

Mikäli olet etsimämme kuljettaja vailla monipuolista työtä, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 040 173 9797, hanna.tavast@go-on.fi