(Poistunut julkaisusta)

Pyöräkoneen kuljettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Haemme asiakkaallemme Varkauteen pyöräkoneen kuljettajaa lastaus- ja siirtotyöhön tehdasalueelle.

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja tunnollinen tiimipelaaja, jolla on hyvä työasenne ja jo kokemusta pyöräkoneen kuljettamisesta.
Tehtäviin perehdytetään ja opetetaan.

Työ on vuorotyötä, pääsääntöisesti arkisin viikko kerrallaan yhtä vuoroa, mutta palkattavalla henkilöllä tulisi olla valmius työskennellä tarvittaessa myös viikonloppuna. 

Tarjolla on kokoaikainen työsuhde, aluksi muutamaksi kuukaudeksi. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus myös töiden jatkumiseen.

Työturvallisuuskortti on pakollinen. 

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.