(Poistunut julkaisusta)

Pyöräkoneen kuljettaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme vakavaraiselle asiakkaallemme Hollolaan
PYÖRÄKONEEN KULJETTAJAA 

Etsimme ammattitaitoista konekuskia, jolla on hyvä motivaatio ja asenne työtä kohtaan. Olet mahdollisesti etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta ja osaamista pyöräkuormaajista ja kuorma-autoista. 

Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille neljän kuukauden työsuhteen jälkeen.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, puh. 044 777 5102.