(Poistunut julkaisusta)

Pyöräkoneen kuljettaja, Pernaja
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Etsimme asiakasyrityksellemme pyöräkoneen kuljettajaa betonielementtitehtaalle. Toimenkuvaan kuuluu elementtien lastaaminen ja siirtely pyöräkuormaajalla ja tarvittaessa muut avustavat tehtävät.

Ensisijainen vaatimus on aikaisempi kokemus joko työkoneiden tai muiden suurten ajoneuvojen parista. Esim. kauhakuormaajan kuljettaja, HIAB-kokemusta omaava kuljetusalan ammattilainen tai vaikkapa kokenut kurottajan kuljettaja pärjää tässä työssä mainiosti. Työssä vaaditaan äärimmäisen tarkkaa ja huolellista otetta työhön sekä rauhallista luonnetta

Työsuhde on vakituinen ja pitkäaikainen, palkkaus on TES mukainen. Työt voi aloittaa heti ja työpaikka sijaitsee Pernajassa Porvoon ja Loviisan välimaastossa.

Edellytämme:

  • Aikaisempaa kokemusta suurten työkoneiden tai esim. ajoneuvonosturin käytöstä
  • Erittäin huolellista työotetta
  • B-ajokorttia
  • Suomen tai ruotsin kielen sujuvaa osaamista

 

 Tarjoamme:

  • Asianmukaisen (TES) korvauksen työstä
  • Pitkäaikaisen ja vakituisen työsuhteen
  • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen oheisen linkin kautta. Nopeat syövät hitaat, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan umpeutumista. Ennenkaikkea haluamme tietää miten aikaisempi kokemuksesi ja osaamisesi on tässä tehtävässä eduksi.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso
050 415 2893

mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/