(Poistunut julkaisusta)

Pyöräkoneen- ja kuorma-autonkuljettajia
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Etsimme asiakkaallemme Raaheen PYÖRÄKONEEN- JA KUORMA-AUTONKULJETTAJIA tehdasalueelle hiilen ajoon. Pyöräkoneenkuljettajien tehtäviin kuuluvat hiilen lastaus, purku ja kasaaminen. Kuorma-autonkuljettajien tehtävänä on hiilen kuljetus.

Töitä on kokoaikaisesti pääasiassa viitenä päivänä viikossa. Työaikojen suhteen tulee olla joustavuutta, sillä töitä on välillä myös iltaisin ja öisin sekä viikonloppuisin. Työntekijöiden tarve on pitkäaikainen eli tarjolla on mahdollisuus vakituisiin työsuhteisiin. Työt alkavat huhtikuussa.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltä työturvallisuuskorttia. Kuorma-autonkuljettajilla tulee olla kuorma-autokortti ja aiempaa ajokokemusta. Pyöräkoneenkuljettajilta edellytetään aiempaa kokemusta pyöräkoneen kuljettamisesta ja hyvää pyöräkoneen ajotaitoa. Kokemus tehdasalueella työskentelystä katsotaan eduksi molemmissa tehtävissä.

Etsimme luotettavia kuskeja, jotka pystyvät itsenäiseen työskentelyyn ja hoitavat tehtävänsä oma-aloitteisesti ja huolellisesti.

Jätä hakemuksesi linkin kautta ja kerro tarkemmin millaista osaamista sinulta löytyy ja kummasta tehtävästä olet kiinnostunut!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.