(Poistunut julkaisusta)

PYÖRÄALUSTAISEN KAIVURIN KULJETTAJA
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Asiakkaamme etsii Espooseen pitkäkestoiselle kahden vuoden mittaiselle projektille tunneliporauksesta kiinnostunutta yötyöntekijää.

Asiakkaamme on erikoistunut maanrakennus-, purku- ja timanttitöiden parissa työskentelyyn. Etsimme heidän ammattitaitoiseen tiimiin työtä pelkäämätöntä ja motivoitunutta pyöräalustaisen KAIVINKONEENKULJETTAJAA kalliorakennuksen työmaalle.

Tehtävä edellyttää:

- aikaisempaa kokemusta monipuolisesta kaivinkoneenkuljettajan tehtävästä

- olet käsitellyt mahdollisesti myös kaivinkoneporausta

- B-ajokortti ja traktorikortti, oma auto eduksi

Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää tuntemusta isojen kaivinkoneiden ajosta ja kallioporauksesta. Hyvää fyysistä kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja tieturvallisuus 1. Hakemamme tekijät omaavat jämttiä ja oma-aloitteista asennetta fyysisesti haastavaa työtä kohtaan. Lisäksi haluat työskennellä yötyössä pitkäkestoisella työmaalla.

Mikäli katsot omaavasi riittävästi ammattiosaamista, fyysistä kestävyyttä ja työtä pelkäämätöntä otetta, jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.amiko.fi.

Huomioi, että haastattelemme jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.