(Poistunut julkaisusta)

Pyhällä paikka keittiö- ja ravintolapäällikölle!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Etsimme jo nyt ensi talvikaudelle 2018-2019 Pyhälle pätevää, uusia haasteita etsivää keittiö- ja ravintolapäällikköä!

Kyllä meitäkin kyrsis jos ei oltais Lapissa! Mutta täällä ollaan: tuntureilla, revontulten alla ja porojen parissa. Täällä paiskitaan duunia hiki hatussa ja mielettömällä meiningillä. Talvella heitetään sukset jalkaan tai painutaan pulkkamäkeen. Täällä on tilaa, vapautta ja uskomattoman hyvä jengi. Toiset pistäytyvät tänne pariksi kuukaudeksi, hulluimmat palaavat takaisin talvi toisensa jälkeen. Haluatko mukaan? Tule töihin tuntureille!

Ammattilaisille olisi nyt paikka Pyhällä talvikaudelle 2018-2019! Paikkoja on auki 1kpl ravintolapäällikkö ja 1kpl keittiöpäällikkö.

Palkkaamme OSAAMISTA ja TUNTURIASENNETTA omaavia henkilöitä. Eli sinulla on riittävää osaamista ja olet halukas oppimaan koko ajan lisää. Tunturiasenne on myös jaksamista ja urakka- ja talkooasennetta, työkaveria ja työpistettä ei pulaan jätetä. Pääset lisäksi töihin aidosti kansainväliseen ympäristöön, sillä valtaosa asiakkaista puhuu aivan muuta kieltä kuin suomea.

Edellytämme hakijalta:

  • Alan koulutusta ja runsasta työkokemusta
  • À la carten osaamista
  • Esimiestaitoja
  • Motivaatiota kehittyä alalla
  • Kykyä toimia paineen alla ja hallita suuria kokonaisuuksia
  • Organisointikykyä vaihtuvissa tilanteissa
  • Rakkautta alaan ja kovaa asennetta tehdä töitä!
  • Ravintolapäälliköltä englannikielen taitoa

Kaiken hyvän lisäksi Lappiin töihin lähteminen on aivan naurettavan helppoa: julkisella liikenteellä hurautat vauhdilla paikalle, ja kausityöntekijöille on tarjolla paljon kalustettuja ja edullisia asuntomahdollisuuksia. Lisäksi edes oma auto ei ole pohjoisessa tarpeen, sillä suurin osa majoituksista ja työpaikoista sijaitsee aivan lomakohteiden ytimessä.

Tai jos olet jo vakuuttunut siitä, että työt Lapissa voisivat olla sinun juttusi, lähetä meille heti CV:si, palkkatoiveesi sekä suosittelijasi yhteystietoineen. Kerro myös, miksi olisit loistava lisä tunturiin. Mainitse hakemuksessasi, haetko ravintola- vai keittiöpäällikön virkaa.

Katso oheiselta videolta, millaista tuntureissa työskentely on:

https://youtu.be/dv0Mi07NLcA

Muita tekosyitä? Kysymyksiä? Ota yhteyttä Rovaniemen toimistoomme: Opteam Lappi, puh. 010 8500 554 tai lappi@opteam.fi. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.