Puutyöntekijä/Puuseppä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Puutyöntekijä/Puuseppä

"Sisuwood Oy on juvalainen erikoispuusepäntehdas. Sisuwood valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin. Yritys toimii niin saneeraus- kuin uudisrakentamisen kohteissa ja tekee kaikki kalusteet mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla. Erikoisosaamisena ovat erilaiset pienet sekä suuret kalusteprojektit kuten koulut, päiväkodit ja palvelutalot."

Etsimme Sisuwood Oy:lle oikean työasenteen ja motivaation omaavia puutyöntekijöitä/puuseppiä. Työpaikka sijaitsee Juvalla.

Edellytämme hakijoilta hyviä kädentaitoja ja reipasta asennetta työntekoon. Aiempi kokemus ja koulutus tuotanto- tai  puusepänteollisuudesta katsotaan eduksi. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään.

Työtä tehdään mahdollisesti kahdessa vuorossa. Palkkaus alan työehtosopimuksen mukaan. Alan ammattilaiselle on mahdollisuus työllistyä pitkäksi aikaa!

----------

Mitä odotamme hakijalta

Hakijalta toivomme kokemusta puun työstöstä, sekä perinteisten puuntyöstökoneiden tuntemusta ja hallintaa. Oma auto on välttämätön, koska työpaikka ei sijaitse julkisten kulkuyhteyksien varrella. Toki kimppakyytikin mahdollista esim. Mikkelistä. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

----------

Miten haet työpaikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja kerro meille työkokemuksestasi ja millainen tekijä olet! Liitä mukaan mahdollinen CV:si.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Topias Peltola
HR-koordinaattori

Eezy VMP Mikkeli

+358 40 674 1823

topias.peltola@eezy.fi

www.eezygroup.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428517
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Savo, Juva, Mikkeli