(Poistunut julkaisusta)

Puutyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen kahta työntekijää puualan töihin.

Tehtävänkuva sisältää erilaisten puisten kappaleiden rakentamista. Rakennettavat kappaleet ovat välillä hyvin isojakin, joten työ on suhteellisen fyysistä ja ajoittain kuormittavaa.

Kuvanlukutaito ja aiempi kokemus vannesahasta, naulaimesta ynnä muista vastaavista laitteista luetaan hakijalle eduksi.

Työtä tehdään yhdessä työkavereiden kanssa, joten tiimityötaidot ja sosiaaliset taidot täytyvät olla tekijällä hallussa.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö. Työt alkavat toukokuun jälkimmäisellä puoliskolla ja kestävät toisella tekijällä elokuun puolivälin tienoille ja toisella elokuun loppuun, mahdollisesti pidempäänkin.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.