(Poistunut julkaisusta)

Puutyöntekijä Vierumäelle
Versowood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Versowood Oy
Luotettavaa puukauppaa ja laadukasta sahatavaraa
Teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Hankimme puuta sertifioiduista suomalaisista metsistä luontoa kunnioittaen. Puukaupoissa olemme tunnettuja tarkasta tukin katkonnasta ja sahatavaramme laatu on vertaansa vailla.

Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme kokopäiväiseen työsuhteeseen puutyöntekijää liimapuutehtaalle Vierumäelle. Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn ja pystyt sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa. Työtehtävinä ovat mm. prosessinvalvonta, pakkaaminen, viimeistely. Eduksi lasekemme kokemuksen trukilla/pyöräkuormaajalla ajosta mutta se ei ole pakollista. Tarkoituksemme on löytää pitkäaikainen työntekijä, joka vakinaistuu asiakkaamme kirjoille 6kk jälkeen, joten emme etsi nyt kausityöntekijöitä. Työt alkavat Eezy Vmp:n kautta.

Odotamme sinulta
Emme vaadi välttämättä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä kaikkiin työtehtäviin koulutetaan. Arvostamme reipasta asennetta työntekoon sekä halua oppia uutta. Erilaisten työkalujen tuntemus ja aikaisemipi kokemus teollisuudesta katsotaan selkeäksi eduksi. Työ on vuorotyötä.

Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus/ kokemus katsotaan selkeäksi eduksi.

Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, älä jää odottelemaan viimeistä hakupäivää, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä! Täytä pikaisesti hakemus osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulla on jo hakemus meillä niin soita puh. 03 873200

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä

Kesto
6kk/ Jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua

Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti.vmp@eezy.fi, 03-873200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.10.2020 mennessä.