Puutyöntekijä Adi Kalusteelle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Adi Kalusteet on moderni, kotimainen kalustevalmistaja ja toimisto- ja julkistilakalusteiden maahantuoja. Erikoisosaamisemme keskittyy toimistokalusteisiin, julkishallinnon tilojen kalustamiseen ja yksilöllisiin myymäläkalusteisiin. Meille tärkeitä arvoja ovat suomalainen muotoilu, tuotteiden muokattavuus tilojen ja käyttötarkoitusten mukaan ja lopputuotteen laadukkuus. Adi tunnetaan monipuolisena mittatilauskalusteiden valmistajana. Vastaamme asiakkaiden tarpeisiin kokemuksemme ja asiantuntijuudemme tuomalla osaamisella, aina pienintä yksityiskohtaa myöten.

Etsimme Adi Kalusteet Oy:lle Halikkoon reipasta ja motivoitunutta työntekijää, jolla olisi jo hieman aikaisempaa kokemusta puusepän työstä. Työhön kuuluu monipuolisia mittatilauskalusteiden puuosien valmistuksen työvaiheita, kuten sahausta, hiontaa, prässäystä, listoitusta yms. Työ on päivätyötä.

Odotamme, että osaat käyttää sujuvasti erilaisia puun työstöön liittyviä käsityökaluja ja puuntyöstökoneita. Omaat hyvät kädentaidot ja olet ripeä, joustava sekä itseohjautuva työntekijä.

Eduksesi katsomme, jos sinulla on alan koulutus tai kokemuksen tuoma ammattitaito, ja olet valmis oppimaan myös uutta. CNC-koneiden käyttötaito on ehdottomasti plussaa.

Työ kestää alustavasti vuoden loppuun, mutta mahdollisesti työtä voi löytyä pidemmäksikin aikaa. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit, toimi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Klikkaa alta "Hae  paikkaa". Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.

Lisätiedot: Henna Hietanen, henna.hietanen@eezy.fi, p.0408022923


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot