(Poistunut julkaisusta)

Puuteollisuuteen tekijä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme nyt asiakkaallemme Orimattilaan ripeää ja motivoitunutta TYÖNTEKIJÄÄ PUUTEOLLISUUTEEN.

Olethan työotteeltasi oma-aloitteinen, ahkera ja vastuuntuntoinen. Hahmotat kokonaisuudet hyvin ja ymmärrät työsi merkityksen osana tuotantoprosessia. Olet reipas ja asenne kohdallaan oleva tekijä, jolle sopii fyysisesti raskas työ. Lisäksi haluat oppia ja kehittyä alalla. Aikaisempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön sillä työhön kuuluu kattava perehdytys. Ajokortti on pakollinen, koska työhön sisältyy myös asennuskohteita. Työ on aluksi määräaikainen ja sen jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian. 

Jos kiinnostuit, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa Marja Koikkalainen Henkilöstöpalvelu Heimosta, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.