(Poistunut julkaisusta)

Puuteollisuuteen reipas kunnossapidon työntekijä
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018Työn kuvaus:
  Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka on omistautunut suomalaiselle, aidolle puulle. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOON TYÖNTEKIJÄÄ.
 
Työ sisältää paljon konkreettista käsillä tekemistä laitteiden parissa ja jonkin verran tietokoneohjausta. Jos olet henkilö, jolta löytyy riittävä pätevyys sähkötöiden tekemiseen (S3), ja osaamistaustaa mekaanisesta kunnossapidosta, voit olla etsimämme henkilö. Jo harrastepohjaisella mekaanisella osaamisella voi päästä tässä työssä pitkälle.
 
Sinulla on tekevä ja tarttuva asenne, sekä halu päästä tekemään töitä koneiden ja laitteiden korjaus- ja huoltotoimenpiteiden parissa. Kuvaavatko oma-aloitteisuus, itsenäinen työskentelytyyli ja reipas asenne työntekoa kohtaan sinua? Jos kyllä, laita ihmeessä hakemus tulemaan.
 
Asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen avoimen työilmapiirin, vapautta ja vastuuta sekä joustavan organisaation. Yrityksessä pyritään myös kehittämään jokaisesta yksilöstä alansa ammattilainen. Työ on alkuun määräaikainen, ja osaavalle tekijälle on mahdollisuus myös vakinaistumiseen. Työ alkaa heti, kun oikea henkilö löytyy, ja työ on 2-vuorotyötä.
 


Kiinnostuitko?  
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Satu Hovisalmi 040 570 5917. Hae paikkaa soittamalla, pistäytymällä toimistossamme Kalevankadun ja Ilmarisenkadun kulmassa tai tässä hakemuksessa olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Asiakkaan tehtävänimike:  Huoltomies


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Satu Hovisalmi


Toimipaikka:  Jyväskylä