(Poistunut julkaisusta)

Puuteollisuuden tuotantotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Etsimme asiakkaallemme Äänekoskelle tuotantotyöntekijää puuteollisuuteen

Työnkuva:

Puumateriaalin käsittely, linjastokoneen käyttö sekä tuotteiden kokoonpanotehtävät. Tuotannossa valmistetaan yksittäisiä ja standardi tuotteita useisiin eri käyttötarkoituksiin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Toivomme sinulta

Reipasta asennetta, motivaatiota tehdä työtä ja hyvää fyysistä kuntoa. Haluat myös sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää puuntyöstämiseen tarvittavien työkalujen käyttöä, mutta aiempaa työkokemusta tältä alalta et välttämättä tarvitse.  Jos olet lisäksi hyvä työkaveri ja arvostat hyvää työilmapiiriä saatat olla etsimämme henkilö! Trukilla ajotaito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Yritys on Suomessa alansa johtava toimija. Tuotantotilat ovat siistit ja työyhteisö nuorekas. Aloitus palkkaus on 10 € / h + vuorolisät sekä mahdollisuus myös urakkatöihin. Saat myös osaavan HR-tiimin tuen koko työsuhteen ajalle. Huomaa, että työtä on pitkäksi aikaa.

Miten hakea?

Hae tehtävään ja kerro osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja yrityksestä saat hakuprosessin edetessä. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967