(Poistunut julkaisusta)

Puutavaratyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Töitä tarjolla kovalla asenteella varustetuille työntekijöille!

Oletko valmis fyysiseen ja hektiseen työhön? Oletko valmis sitoutumaan mahdollisesti pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen?

Ai olet! Siinä tapauksessa, lukaise tämä ilmoitus loppuun ja jätä hakemus pikimmiten järjestelmämme kautta!

Etsimme asiakkaallemme puutavaratyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Pääosin tehtäväsi muodostuvat eri kokoisten kuormalavojen valmistuksesta asiakkaiden tarpeiden mukaan. Muita valmistettavia tuotteita ovat muut erilaiset pakkaustuotteet, ulkokalusteet sekä tilaustuotteet asiakkaiden toiveiden mukaan.

Minkälainen tyyppi sitten pärjää tässä työssä?

Tärkeintä on kova asenne ja tehokas ote työntekoon. Työtahti on tiukka, sillä tuotteet on valmistettava asiakkaille sovittujen toimitusaikojen puitteissa. Edellisiin, kun lisätään vielä oikeanlainen reippaus ja innokkuus, sopimatta unohtaa hyvää fyysistä kuntoa, rupeaa timanttinen puutavaratyöntekijä olemaan valmis. Koska työtahti voi olla tiukka ja välillä työ saattaa tuntua fyysisesti raskaaltakin, on tärkeää muistaa pitää positiivinen asenne yllä. Tähän suurena apuna on työpaikalla vallitseva rento ilmapiiri, johon syyllisinä ovat niin tulevat esimiehesi kuin työkaverisikin.

Tarjoamme alkuun määräaikaista työsuhdetta, joka voi helposti venähtää pidemmäksikin pätkäksi, mikäli sinusta kuoriutuu edellä kuvailtu timanttinen puutavaratyöntekijä. Näin ollen odotamme sinulta myös sitoutuneisuutta. Palkkauksesta sovitaan työsuhteen alussa. Palkka pohjautuu mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli ilmoitus herätti kiinnostuksesi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, kysymyksiisi vastaa Rasmus Hautala Baronalta. Rasmuksen tavoitat helpoiten sähköpostitse osoitteesta rasmus.hautala@barona.fi tai arkisin puhelimitse numerosta 050 5027625.