(Poistunut julkaisusta)

Puutavara-auton kuljettaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haemme asiakkaallemme puutavara-auton kuljettajaa Kemijärvelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi kuljetat puukuormia Kemijärveltä lähikuntiin. Autoissa on käytössä 4-vipuinen lastausjärjestelmä ja sen käyttökokemus katsotaan eduksi. Palkkaus kuorma-autoalan tessin mukaisesti.

Asiakkaamme on alan pitkäaikainen toimija, joka mielellään kouluttaa potentiaalisia työntekijöitä työhön. Joten hakiessasi sinun ei tarvitse olla alan konkari, mutta sinulla tulee olla voimassa olevat ammattipätevyydet, BECE-kortit ja halua kehittyä alan päteväksi tekijäksi.

Tässä työssä työhönottopaikkana on Kemijärvi, joten sinun olisi hyvä asua paikkakunnalla. Jos et vielä tiedä, mitä Kemijärvi voisi sinulle tarjota, käyppä kurkkaamassa https://www.kemijarvi.fi/fi/ ja ihastu!

Jotta pääsisit mahdollisimman nopeasti työn sarkaan kiinni, autamme mielellämme sinua asunnon hankinnassa. Tartu siis tilaisuuteen ja hae tätä paikkaa!

Meille voit hakea suoraan sähköisen järjestelmän kautta ja jos haluat kuulla työstä lisää, ota rohkeasti yhteyttä alla oleviin numeroihin. Vastaamme sinulle mielellämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mari
050 444 4494
mari.lahtinen@sihti.fi

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!