Puutarhuri/viheralan moniosaaja
Tapiolan Lämpö Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Etsimme joukkoomme useampaa

Puutarhuria/viheralan monitaituria

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet jo ehtinyt kerryttää monipuolista osaamista viheralan tehtävissä ja sinulta löytyy B-ajokortti. Työskentelet asiakaslähtöisellä otteella niin itsenäisesti kuin tiimissä, arvostat laadukasta työnjälkeä ja olet innokas kehittämään ammatillista osaamistasi. C-ajokortti, koneajotaito, sekä aiempi kokemus pienkorjauksista, asennuksista ja viherrakentamisesta katsotaan tehtävässä eduksi. 

Tarjoamme työtä aktiivisessa ja positiivisessa työyhteisössä, jossa on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. laajan työterveyshuollon, lounasedun, tukea harrastustoimintaan sekä työsuhdematkalipun. Järjestämme tehtävään hyvän perehdytyksen, sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista monipuolisella koulutustarjonnalla.    

Me Tapiolan Lämmöllä olemme yksi suuri joukkue, jossa työntekijät yli tiimirajojen tukevat toisiaan. Meille tärkeää on yhdessä tekemisen meininki ja keskinäinen luottamus. Olemme rakentamassa asiakaskeskeistä palvelukulttuuria, jossa ammattitaitoiset työntekijämme ovat avainroolissa.

Tule mukaan tekemään kanssamme merkityksellistä työtä!

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.3.2021 mennessä. Huomaathan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot