Puutarhuri
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Etsimme osaavaa PUUTARHURIA vastaamaan Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön Hoas:n asuinkiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapidosta, suunnittelusta ja viihtyvyydestä.


Huolehdit ruukkuistutusten suunnittelusta ja hoidosta, lisäksi tehtäviisi kuuluu istutusalueiden kitkentää, pensaiden leikkuuta ja puiden hoitoa sekä monipuolisesti muita kiinteistönhoidon ulkoaluetöitä. Tartut omatoimisesti työtehtäviin ja haluat osaltasi olla luomassa turvallisia ja viihtyisiä ulkoalueita asiakkaillemme. Viihdyt ulkona säällä kuin säällä ja omaat intoa kehittää parempia ja toimivampia ulkoalueratkaisuja. Työaika sijoittuu pääasiassa arkipäiville klo 8:00-16:00 välille. Tämä työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan maaliskuussa 2022.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


 • paikan, jossa voit kasvaa ja luoda oman innostavan ISS urapolkusi. Laadukkaalla perehdytyksellä huolehdimme siitä, että tiedät alusta asti, mitä sinulta odotetaan ja mitkä ovat oikeutesi sekä velvollisuutesi.
 • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa osaamistasi arvostetaan ja saat mahdollisuuden loistaa. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin sekä säännölliset turvavartit.
 • liikunta- ja kulttuuriedun hyvinvointisi tueksi myös vapaa-ajalle.


Sinulta me toivomme


 • puutarhurin tutkintoa sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.
 • B-ajokorttia kiinteistöjen välillä kulkemiseksi.
 • erinomaista palveluasennetta, jonka ansiosta pystyt organisoimaan työtäsi yhdessä asiakkaan kanssa.
 • itsenäistä työskentelyotetta ja silmää viihtyisien ulkoalueiden toteuttamiseen.
 • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä kommunikoida asiakaspalvelutilanteissa tarpeen mukaan myös englanniksi.
 • hyvää kuntoa, sillä työ on fyysisesti raskasta ja työpäivien aikana ollaan paljon liikkeessä.


Me, ISS Suomi
, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Kiinteistön ylläpidossa työskentelet aina ajankohtaisessa ammatissa ja huolehdit niin työkavereidesi, asiakkaidemme kuin kiinteistöjenkin turvallisuudesta.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Kiinnostuitko? Hienoa, kerro meille itsestäsi ja hae mukaan viimeistään 15.12.2021. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies, Kaija Uzun p. +358503240421.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot