Puutarhuri
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2021

Etsimme ammattitaitoista PUUTARHURIA vahvistamaan tiimiämme JYVÄSKYLÄÄN.


Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti asiakaskohteidemme puisto- ja viheralueiden hoidosta sekä kiinteistöjen ulkoalueiden hoito- ja kunnostustöistä. Toimenkuvaasi kuuluu myös mm. ulkoalueiden pitkän aikavälin suunnitelmien (PTS) laatimista nimetyissä asiakkuuksissa, raportointi sekä kausityöntekijöiden perehdytys ja ohjaus. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 6–16 väliseen aikaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Edellytämme tehtävään soveltuvia viher- ja kiinteistöpalvelualan koulutuksia sekä useiden vuosien vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Toimenkuvaan kuuluu vihertöiden lisäksi myös muita ulkoaluetöitä, joten odotamme sinun hallitsevan myös kiinteistönhuollossa käytettävät koneet. Käytät työssäsi sähköisiä huoltokirjoja (BEM), joten on ehdottomasti eduksi, mikäli sinulla on jo kokemusta niiden käytöstä. Lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.


Etsimämme henkilö on joustava ja oma-aloitteinen. Ymmärrät laadukkaan työn merkityksen asiakassuhteelle ja haluat työssäsi tuottaa laadukasta palvelua. Omaat ripeän työotteen, työskentelet luontevasti niin tiimissä kuin itsenäisestikin ja sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Koulutus- ja valmennusohjelmien avulla tuemme henkilöstömme urapolkuja ja ISS:llä uramahdollisuutesi ovat loputtomat. Meillä viihdytään pitkään ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Kiinnostuitko? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Kerro itsestäsi täyttämällä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.10.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot