(Poistunut julkaisusta)

Puutarhuri
Vantaan seurakunnat

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

VANTAAN SEURAKUNNAT
Vantaalla on kuusi suomenkielistä ja yksi ruotsinkielinen seurakunta, jotka yhdessä muodostavat seurakuntayhtymän. Jäseniä seurakunnissa on n. 130 000 ja työntekijöitä 390. Hautausmaita Vantaan seurakunnilla on yhteensä neljä sekä yhteinen tunnustukseton hautausmaa Helsingin seurakuntayhtymän kanssa. Hautaustoimessa on 13 vakinaista työntekijää.
Puutarhureita hautausmaalle
Vantaan seurakuntien Helsingin pitäjän kirkon ja Ruskeasannan hautausmaille haetaan PUUTARHUREITA määräaikaiseen työsopimussuhteeseen hoitokaudelle 2020.
Tehtävä edellyttää vähintään puutarhurin tutkintoa ja 18 vuoden ikää, hakijalla tulee olla ajokortti. Hyvä suomenkielen taito katsotaan eduksi. Odotamme hakijoilta yhteistyökykyä, arvokasta käytöstä, kykyä palvella läheisensä menettäneitä omaisia, ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme puutarha- ja viheralan kokemusta ja koulutusta sekä hautausmaan hoidon käytännön tuntemusta. Myös viheralueiden hoitotöissä käytettävien työkoneiden käyttökokemus katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla ajokortti. Puutarhurien tehtävänä on vastata Vantaan seurakuntayhtymän hautausmaiden hoidon käytännön työstä sekä sopimushoitohaudoista kausityönjohtajan alaisuudessa.

Tarjoamme hakijalle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän.
Tehtävät täytetään 30.3.2020 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa puistopuutarhuri Irma Vilmi- Aalto puh.050 3107230. Soittoajat 17.1 ja 22.1.2020 klo 12.00- 13.00.
Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 31.1.2020 klo 15.00. Tehtävää haetaan ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa. http://www.vantaanseurakunnat.fi/tyopaikat