(Poistunut julkaisusta)

Puutarhuri
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Viherpeukalot huomio! Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle omatoimisia ja aikaansaavia

 

PUUTARHUREITA KASVUKAUDELLE 2019

 

Minkälainen pesti on tarjolla? Hakusessa on reippaita ja osaavia puutarhureita pääkaupunkiseudulle asuinkiinteistöjen ulkoalueiden viherhoitotehtäviin. Työtehtävänäsi on johtaa oman pienen tiimisi toimintaa palvelukuvauksen ja työsuunnitelman mukaisesti. Työskentelemme pääsääntöisesti klo 7-15. Kiireisimpään aikaan voi olla tarvetta kaksivuorotyöhön, jolloin työajat ovat klo 6-14 ja 14-22. Varikkomme sijaitsevat Espoossa Luomannotkossa ja Vantaalla Heidehofintiellä. Työsuhteet ovat määräaikaisia lokakuuhun 2019 saakka.

 

Ketä etsimme? Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta puutarha-alan töistä. Lisäksi toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä työskentelyotetta. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:n Viherpalveluissa saat tehdä töitä hauskassa työporukassa ja mukavan esimiehen kanssa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Isona talona meiltä löytyy paljon erilaisia uramahdollisuuksia tulevaisuuden urapolkuasi ajatellen!


Nyt on siis mainio pesti tarjolla, joten jätä hakemuksesi  15.5.2019 mennessä nettisivujemme kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat työmaapäällikkö Marja Varjoniemeltä sähköpostitse, marja.varjoniemi(a)lassila-tikanoja.fi. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi nettisivujemme kautta.