(Poistunut julkaisusta)

Puutarhuri
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2019

Viherpeukalot huomio! Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle omatoimisia ja aikaansaavia

 

PUUTARHUREITA

 

kesäkaudelle 2019. Hakusessa on reippaita ja osaavia tiiminvetäjiä pääkaupunkiseudulle asuinkiinteistöjen ulkoalueiden viherhoitotehtäviin. Työtehtävänäsi on johtaa oman pienen tiimisi toimintaa palvelukuvauksen ja työsuunnitelman mukaisesti. Työskentelemme pääsääntöisesti klo 7-15. Kiireisimpään aikaan voi olla tarvetta kaksivuorotyöhön, jolloin työajat ovat klo 6-14 ja 14-22. Varikkomme sijaitsevat Espoossa ja Vantaalla. Työsuhteet ovat määräaikaisia lokakuuhun 2019 saakka.

 

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta puutarha-alan töistä. Lisäksi toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä itsenäistä työskentelyotetta. 

 


Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Haluamme tarjota entistäkin turvallisemman työpaikan. Työyhteisökyselymme mukaan noin 90 prosenttia Kiinteistöpalvelualan työntekijöistämme pitää työtään merkityksellisenä ja vähintään kolme neljästä suosittelisi L&T:tä työnantajana! Työntekijämme arvostavat myös tarjoamiamme nykyaikaisia, työtä helpottavia työvälineitä.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.