Puutarhuri
Rovaniemen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Hakuilmoitus kokonaisuudessaan https://www.rovaniemenseurakunta.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat, missä on myös linkki hakulomakkeeseen. Haku ainoastaan sähköisesti.

Puutarhurit toimivat hautausmaan kausityönjohtajina sekä ammattityöntekijöinä koko kasvukauden (touko-syyskuu). Puutarhureita palkataan myös lyhyempiin työjaksoihin. Hautausmaan kausityönjohtajilla ja ammattityöntekijöillä on oltava viheralan tai puutarha-alan koulutus ja/tai aiempi työkokemus hautaustoimen ja viherrakentamisen tehtävissä. Valittavilla pitää olla viheralan koneiden käyttötaitoa. Puutarhureita palkataan II, III, IV, Tavivaaran, Viirin ja Sinetän hautausmaille.

Kausityönjohtajille jaetaan vastuualueet/-tehtävät. He vastaavat hautausmaan hoidosta ja kunnossapidosta sekä hoitohautojen hoidoista. He toimivat kesätyöntekijöiden työnjohtajina osallistuen myös itse käytännön työhön. Ammattityöntekijät suorittavat hautausmaan hoito- ja kunnossapitotehtäviä sekä viherrakentamisen tehtäviä kausityönjohtajien alaisuudessa.

Mahdollisia haastatteluja voidaan suorittaa jo hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1224577
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi, Lappi Kaikki