(Poistunut julkaisusta)

Puutarhuri
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018
Kivapiha Tuotteet Oy http://kivapiha.com/ hakee

PUUTARHURIA
viherrakennus- ja ylläpitotehtäviin

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hallitset mm. kivipuolen rakentamisen (esim. laatoitukset ja kivetykset) ja sinulla on B-ajokortti. Muut ajokorttiluokat katsotaan eduksi kuten myös alan koulutus ja kokemus.

Toimialueesi on pääkaupunkiseutu, toimipisteemme sijaitsee Mäntsälässä. Sinulla on sujuva suomen kielen taito eikä englannin kielen käyttökään ole sinulle vierasta.

Työn alun ja keston määrittelee keliolosuhteet. Työt alkavat heti kauden alettua ja kestävät parhaimmillaan pitkälle loppu vuoteen.

Lisätiedustelut työtehtävään liittyen voit lähettää osoitteeseen pekka@kivapiha.com tai soittaa numeroon 044 5202 999. Huomioithan, että tiedusteluihin vastataan arkisin klo 8 - 16 välillä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 15.4.2018. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen.
Lisätietoja hakuun liittyen antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107, iisu.viinikainen@hpheimo.fi