(Poistunut julkaisusta)

Puutarhuri/ vihertyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Kiinnostaako sinua työ raikkaassa ulkoilmassa, kasvien parissa? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nyt ahkeraa Puutarhuria/ vihertyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat pääasiassa viheralueiden ja muiden ulkoalueiden ylläpitoa, kitkentää, pensaiden leikkausta ja muita puutarhatöitä. Työkohteet sijaitsevat Kuopion alueella. Työt alkavat heinäkuussa ja töitä on tarjolla pitkälle syksyyn.

Työntekijänä sinun on kyettävä sekä itsenäiseen että ryhmätyöskentelyyn. Työtehtävään vaaditaan alan koulutusta tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai liitä jo luotu profiilisi haun alle. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi - toivottavasti kuulemme sinusta pian.

Aurinkoisia kesäpäiviä ja tsemppiä työnhakuun!

Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä