(Poistunut julkaisusta)

Puutarhuri / Vihertyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Kiinnostaako sinua työ raikkaassa ulkoilmassa, kasvien parissa? Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nyt ahkeraa puutarhuria/ vihertyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Työtehtävät ovat pääasiassa viheralueiden ja muiden ulkoalueiden ylläpitoa (esim. puistot ja leikkikentät) ja työkohteet sijaitsevat Kuopion alueella.Työt alkavat heinäkuussa ja töitä on tarjolla pitkälle syksyyn. Työtehtävä edellyttää mm. koneiden ja laitteiden käyttötaitoa vaihtuvissa olosuhteissa sekä hyviä kädentaitoja.

Työntekijänä sinun on kyettävä sekä itsenäiseen että ryhmätyöskentelyyn. Eduksesi katsotaan alan koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään hakuajalla ja haastattelemme jo hyvissä ajoin.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.