(Poistunut julkaisusta)

Puutarhuri /vihertyöntekijä (Pirkanmaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Etsimme asiakkaallemme puutarhuria / vihertyöntekijää monipuolisiin viherrakennusalan töihin Pirkanmaalla sijaitseviin työkohteisiin. Työt alkavat huhtikuussa ja niitä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi mahdollisesti sesongin loppuun asti.

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisista viheralantöistä kuten pihojen perustustöistä, viheristutuksista ja huoltotöistä. Edellytämme tekijältä alalle sopivaa koulutusta, pihasuunnittelukokemus ja -taito katsotaan tekijälle eduksi. Ennen kaikkea haemme kuitenkin reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa tekijää. Ehdottomia edellytyksiä työn suorittamiseksi ovat oma auto, tieturva- ja työturvallisuuskortti. Tarjoamme myös mahdollisuuden kurssittaa lupakortteja.

Arvostamme hakijoissa oppimiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työntekoon. Työtehtävät ovat ajoittain fyysisesti raskaita, joten hyvä fyysinen kunto ja sinnikkyys ovat työn hoitumisen perusedellytyksiä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin 08:00–16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.