(Poistunut julkaisusta)

Puutarhuri - tule luomaan viihtyisää asuinympäristöä Lappeenrannan Seudun Opiskelija-Asuntosäätiön asukkaille
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Etsimme PUUTARHURIA huolehtimaan asiakkaamme Lappeenrannan Seudun Opiskelija -Asuntosäätiön kiinteistöjen ulkoalueista. 

Tehtävässä vastuullasi on LOAS:in vuokra-asuintalojen ulkoalueiden kunnossapito sekä viheralueiden hoidosta maaliskuulta aina lokakuun loppuun asti. Työaika tehtävässä on arkisin klo 6-16 välillä, 7,5 tuntia päivässä. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on puutarha-alan peruskoulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Teemme työtämme LOAS:in asukkaiden viihtymisen varmistamiseksi ja odotamme sinulta ammattitaidon lisäksi oikeanlaista asennetta tekemiseen. Tarvitset tehtävässä suomen kielen taitoa, B-ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa. 

Kysy lisää rekrytointitiimiltä, joko soittamalla tai viestittämällä WhatsAppissa numeroon +358504430895. Soittoajat ovat 4.2 alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 14-15 tai täytä suoraan hakemuksesi oheisen linkin kautta 1.3.2020 mennessä. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -