(Poistunut julkaisusta)

Puutarhuri kukkavarastolle
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Hei sinä puutarhuri tai hortonomi! Kiinnostaako sinua työskentely varastoympäristössä?

Haemme asiakkaallemme Vantaan Viinikkalaan kukkavarastoon puutarhurin tai hortonomin koulutuksen omaavaa henkilöä opintovapaan sijaisuuteen vuoden 2021 syksyyn saakka. Työnkuva koostuu erilaisten kasvien ja kukkien vastaanotosta, laaduntarkastuksesta ja keräilystä. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 7-16 välille, mutta sesonkiaikoina (lähinnä pääsiäisenä ja jouluna) töitä on hetkittäin myös iltavuorossa. Vuorokiertoon kuuluu myös lauantaivuoro noin 1-3 kertaa kuukaudessa.

Hakijoilta edellytämme työnkuvaan sopivaa koulutusta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä tehdä fyysistä työtä. Aiempi kokemus varastotehtävistä katsotaan eduksi, mutta välttämätöntä se ei ole, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kunnollinen perehdytys. Toivomme hakijoilta positiivista asennetta työtä kohtaan, joustavuutta sekä oma-aloitteellisuutta. Tässä työssä tulet myös tarvitsemaan kohtuullisia tietoteknisiä taitoja, joten ethän kavahda ajatusta tietokoneen käytöstä. Työympäristö on osittain lämpötilasäädelty, joten viileässä työskentelyn tulee myös sujua.

Tarjoamme sinulle työpaikan työyhteisöstä, joka on tiivis ja toisiaan kannustava sekä arvostaa tekemisen meininkiä. Ei kannata jäädä aikailemaan tai pohtimaan, vaan tarttua toimeen heti ja jättää hakemus! Työssä on mahdollista aloittaa hyvinkin nopealla aikataululla, ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana. Hae siis paikkaa NYT!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!