(Poistunut julkaisusta)

Puutarhuri kukkavarastolle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Oletko puutarhuri tai hortonomi koulutukseltasi? Kiinnostaako työskentely kukkavarastossa?

Haemme asiakkaallemme Vantaalle kukkavarastoon puutarhurin tai hortonomin koulutuksen omaavaa henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuva koostuu erilaisten kasvien ja kukkien laaduntarkastuksesta, käsittelystä, vastaanotosta sekä keräilystä. Työtä tehdään pääasiassa arkisin klo 6-18 välillä, mutta sesonkiaikoina (lähinnä pääsiäisenä ja jouluna) töitä on hetkittäin myös iltavuorossa. Työhön kuuluu lisäksi lauantaivuoro 1-3 kertaa kuukaudessa sekä satunnaisesti sunnuntaivuoroja.

Hakijoilta edellytämme työnkuvaan sopivaa koulutusta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä tehdä fyysistä työtä. Aiempi kokemus varastotehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä tehtävän kannalta, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kunnollinen perehdytys. Toivomme hakijoilta positiivista asennetta työtä kohtaan, joustavuutta, oma-aloitteellisuutta sekä ahkeraa työmoraalia. Työympäristö on osittain lämpötilasäädelty, joten viileässä työskentelyn tulee myös sujua.

Tarjoamme työpaikan nuorekkaassa ja reippaassa työympäristössä mielenkiintoisten työtehtävien parissa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunteja voimme viikkotasolla taata 30-37,5. Mikäli kiinnostuit ja koet sopivasi yllä olevaan kuvaukseen, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan elokuun aikana.

Seuraavan linkin kautta voit käydä katsomassa videon kukkavaraston keräilytehtävistä: https://youtu.be/porX_Q4Uf0I